Eetun päivät kuluvat tasaista tahtia: ruokaa, lenkkejä ja/tai juoksutusta ja käsittelyyn ja varusteisiin totuttelua. Aika paljon uutta on Eetulle vielä siinäkin, että ympärillä ylipäätään hyörii ihmisiä ja yllättäen joku voi kättä ojentamalla vaikka taputtaa kylkeen. Toisaalta joskus ei meinaa mahtua aidan toiselle puolelle, kun Eetu uteliaana tunkee niin lähelle, joten väistämistä opetellaan myös. Varsinkin ruuan kanssa tullessa poju rupeaa nenäkkääksi ja tunkee turpaa vatiin jo hyvissä ajoin ennen kuin se on turvallisesti oikein päin maassa. Ei kuitenkaan yritä käydä päälle, vaikka vadin luovuttamista vähän viivyttelisikin, joten käytöstavat kyllä osataan.

Yhden lenkin päätteeksi kokeiltiin päälle hiihtovaljaita. Niiden kanssa kierrettiin tarhaa pari kierrosta. Valjaille sai laittaa paljonkin painoa, ja Eetu lähti silti ilman kommelluksia liikkeelle.

IMG_5480.jpg

Liinassa juoksutus alkaa jo sujua. Vielä pitää kuitenkin opetella maiskutukseen ja nauhan viuhahdukseen reagointia, kun äänet tuntuvat merkitsevän Eetulle hyvin vähän. Lenkillä juoksupätkät mennään hyvin ihmisen tahtiin, ja jarru löytyy, vaikka vauhtihirmussa olisi enemmänkin virtaa. Pari kertaa on ylämäkeen noussut laukkakin.

IMG_5469_I.jpg

Tähän mennessä on kaivettu kaapeista kaikki mahdolliset tilpehöörit, joihin pikku-Eetu saa totutella. Selässä oli kolmatta kertaa ratsastusvyö, ja heijastinrintaremmikin oli lenkin ajan päällä. Selkään sai ripustettua myös koiranhihnan, niin ei tarvinnut itse kantaa. Kohta laitetaan lenkille jalustimet heilumaan - ehkä pitää ottaa kypäräkin mukaan, koska houkutus kokeilla selkäännousua on ollut kova :D

IMG_5524.jpg

Maha alkaa kyllä pyöristyä, kun ruokaa riittää. Meidän jättipää toivottavasti kasvaa vielä muutenkin mittoihinsa :D

-Elina