Eetu sai valjaat! Ravivaljaspaketti tilattiin Hevarista tiistai-iltana ja haettiin heti keskiviikkona Vermosta. Palvelu ainakin oli mainiota. Sen verran Eetu on epäsopusuhtainen, että b-ponikokoiseen pakettiin piti vaihtaa pikkuponin rintaremmi ja hevoskokoiset suitset. Etukäteen oli kokeiltu, että hevosen häntäremmi on liian pitkä, mutta paketin ponikokoinen häntäremmi jäi kuitenkin liian lyhyeksi. Eli remmin vaihto ensi viikolla, ja sitten tehdään tarvittavat lisäreiät hevoskokoiseen remmiin.

Ponin rintaremmi menee vielä pitkään, vaikka lapoihin tulisikin täytettä. Kaulahihna kuitenkin vaatii jatkopätkän, jotta rintaremmi ei nouse liian ylös. Samoin rintaremmin kiinnitys silaan on hieman korkealla. Taidetaan tehdä meidän mutanttivarsalle itse y-rintaremmi.. Sila istuu Eetun selkään tosi hyvin, ja b-ponin mahavyössä on tilaa kasvaa. Sopivan kokoiset kuolaimet vielä puuttuu, joten suitsia ei ole päässä ollut.

IMG_5642.jpg

Jälleen näillä keleillä ei hokitta pääse paahtamaan teitä pitkin, joten tänään tehtiin taas pieni metsäreissu. Eetu on oppinut nopeasti katsomaan jalkoihinsa, kun meinasi viime viikolla mennä turvalleen ensimmäiseen kaatuneeseen puuhun, mikä vastaan tuli.

IMG_5646.jpg

Tuumailua vanerilevyllä. Leivän perässä voi kuitenkin mennä ihan mihin vain..

IMG_5652.jpg

-Elina