Muutaman lenkin jälkeen kärry tuli päivitettyä, kun Eetu pisti tuulemaan ja sai kärryn solmuun. Määrittelemättömän säikähdyksen ja/tai kärjistyneen häntäremmiärsytyksen ja/tai näiden yhdistelmän takia Eetu potkaisi kärryn etulautaa ja säikähti - luultavasti pamausta enemmän sitä, että jalka osuikin johonkin. Seurauksena Eetu otti spurtin ja mennessään vei kärryistä etulaudan. Jossain vaiheessa aisakin sai ylimääräisen mutkan, kun jalka taisi käydä myös aisan väärällä puolella. Molemmat kyytiläiset löysivät itsensä tien pinnasta, mutta Riinalla pysyi koko ajan ohjat kädessä. Kaikkiaan selvittiin säikähdyksellä, ja kärryt saatiin entistä ehommaksi suoristamalla aisat ja uudella etulevyllä. Samalla laitettiin lapiolle teline, niin tien päällä on helpompi hoitaa siivoushommat. Kypärät ovat olleet käytössä edellisestä postauksesta lähtien!

Eetulle hankittiin vähän näkyvyyttä liikenteeseen, ja kärryn odottaessa paikkausta Riina kävi ratsailla. Enää ei olla hidastettu menoa liinan kanssa taluttaen, kun jarrut on aina löytyneet hienosti.

IMG_8502.jpg  IMG_8467.jpg

Lauantaina tehtiin Eetulle väliaikainen lisäosa, jolla suoraa pätkää tuli koko pellon mitta. Sen päivän liikuntana oli puomeilla irtohypytystä porkkanoiden perässä - minulla ja Riinalla oli porkkanaämpäri kummassakin päässä tarhaa.

IMG_8536_I.jpg  IMG_8538_I.jpg

Tajuttuaan järjestelyn tarjoamat ulottuvuudet Eetu paineli pitkää suoraa monta kertaa peräkkäin hakematta päädyissä porkkanaa ollenkaan. Virtaa oli isoihinkin pomppuihin, mutta kuntoa riitti kaikkiaan vajaat 20 minuuttia, kun Eetu oli nopeasti juossut itsensä puuskuttajaksi. Loppukävelyt mentiin metsässä.

IMG_8641.jpg  IMG_8667.jpg

Tänään päästiin taas kärryilemään. Jälleen Eetu oli tauon aikana pienessä mielessään funtsinut, miten homma toimii, ja homma pelitti muutamaa säpsähdystä lukuun ottamatta aika hienosti :)

Iltapäivällä haketettiin Eetulle puhdasta petiä ja kuivaa maata lautatarhaan. Hepo lukittiin siksi aikaa sähkölankapuolelle, missä se muutaman hermoilukierroksen jälkeen ihmetteli melua mahdollisimman läheltä...

IMG_8682_I.jpg  IMG_8680.jpg

Eetu osaa kumartaa ja nostaa takajalkaa sivuun, kun sitä taputtaa etu- tai takajalkaan ja turpa seuraa porkkanaa. Kun porkkanat loppuu, se kokeilee vielä joka suunnan, josko joku nami kuitenkin vielä löytyisi.

IMG_8714.jpg  IMG_8747.jpg

- Elina