Toissa viikolla "askarreltiin" Riinan kanssa aitaa yläpihalle, missä Eetu sitten pääsi pihahommiin vähän vapaammin. Eetusta kuoriutui hieman kömpelö vuorikauris, kun koko tarha on rinnettä ja kiviä.

aIMG_0206_I.jpg  aIMG_0231.jpg

aIMG_0302.jpg  aIMG_0239.jpg

aIMG_0261.jpg  aIMG_0245.jpg

IMG_0336.jpg  IMG_0323.jpg

Viime sunnuntaina ilmastyi laattakivetys pihaton eteen ja hoitopaikalle. Eetu oli töiden ensimmäisen osan ajan laitumen puolella eikä ollut palatessaan moksiskaan uudesta alustasta. Työt jatkuivat aidan toisella puolella, ja Eetu säntäili pakoon maata tasoittavaa kaivuria, vaikka tulikin aina hakemaan herkut ihan sen vierestä.

kuva%204%20%282%29.jpg

Traktoriin Eetu sai totutella viikolla lisää, kun kaivettiin tarhan vierestä pari kantoa ylös. Pidin Eetulle naksutintreeniä työskentelevän traktorin vieressä ja välillä toin kasan voikukkia mutusteltavaksi. Eetu hirnuili tarhassa, kun olin hakemassa lisää voikukkia aina traktorin viedessä kantoja pois.

Eetun "yläkertaan" eli kattoparrun päälle on muuttamassa pääskypariskunta. Rakennuskorsiksi eivät kelvanneet heinät tallin lattialta, vaan ne piti yksitellen valikoida pihan puolelta. Ainakin pääskyille riittää lähiruokaa :)

P1.jpg

-Elina