Tänään tuli 7 kuukautta täyteen siitä, kun saatiin Eetu omaan pihaan! Muutama viikko on ehtinyt taas kulua edellisestä postauksesta..

Eetu osoittautui todella varmajalkaiseksi metsässä. Pienen epävarmuuden huomasi siitä, että kuvaajan perään meinasi olla kiire ja omia polkuja esimerkiksi puskan toista puolta oli vähän vaikea kiertää.

IMG_1416_I.jpg  IMG_1427.jpg

Eetu hukkasi kaikki kenkänsä 5 viikon sisään viimeisestä kengityksestä, joten todettiin sen pärjäävän myös ilman niitä, kun kavio kasvoikin niin hyvää vauhtia. Viikko sitten Eetu siis sai paljasjalkavuolun ja katsottiin sopiva koko hevosten lenkkareista. Bootsit menee tilaukseen lähipäivinä. Eetu ei kärryjen edessä aro jalkoja, mutta ratsastajan kanssa hiekkatien kivet tuntuu ikäviltä kavioissa. Bootseille on siis tarvetta jo ennen hokkikelejä. Kaikki pehmeämmän alustan lenkit tehdään kuitenkin ilman bootseja, ja esimerkiksi paljailla kalliolla pysyy paremmin pystyssä ilman rautakenkiä.

kuva.jpg  kuva%203%20%282%29_I.jpg

Muutama aamu sitten satuin tulemaan Eetun luo hieman normaalia aamupala-aikaa aikaisemmin. Eetu lojui pitkällään ovensuussa ja veteli hirsiä niin syvään, että pääsin portille asti huomaamatta. Tämä kuva on Eetun päiväunilta seuraavana päivänä.

IMG_1477.jpg

Riina ja äiti veivät Eetun retkelle eilen lauantaina, ja heppa kävi kahlailemassa. Veteen meno onnistui, kunhan koira meni edellä.

IMG_1530.jpg

-Elina