Eilen käytiin päiväseltään rauhassa kärryttelemässä, kun Riina ei ehtinytkään lähteä meinatulle maneesireissulle. Riinan tullessa koulusta oli ensimmäinen kommentti: "Et sit oo edes harjannu Eetua tänään." Eli mutakylpy oli maistunut piakkoin lenkin jälkeen..

Eetu nousi päiväunilta, kun menin tarhaan sitä hakemaan. Pian lenkin jälkeen kampaus oli siis taas aika samaa luokkaa :D

IMG_8036.jpgIMG_8048.jpg

Tänäänkin oli tarkoitus lähteä päivälenkille, mutta Eetu oli taas vielä päikkäreillä ja päästikin viereen istuskelemaan. Siinä sitten päivystin Eetun unia puolisen tuntia ja kuuntelin, miten se hirnahteli unissaan vastauksia, kun puhuin puhelimessa :)

IMG_8062.jpgIMG_8069.jpg

Eetun herättyä käytiin ratsain tutustumassa yhteen uuteen hiekkatiehen. Uusien pihojen tuijottelu ja vaarojen kyttäily oli taas hyvää harjoitusta. Eetun mielestä pihoissa oli lopulta aika vähän mitään outouksia. Selkäännousutkin onnistui aina siivoushommien jälkeen suht hyvin. Lopuksi tehtiin kierros metsäpoluilla ja Eetu meni ihanan rauhassa pitkin ohjin ja ohjautui monesti ihan vaan pohkeillakin - tosin polku antoi Eetulle vähän suuntaa, niin ei tarvinnut kuin muistutella pitämään turpa reitillä :)

-Elina