Päivällä seurattiin, että Eetu ei ominut ruokia täysin vaan päästi Lewiksenkin syömään. Iltaheinille hepat jäivät vierekkäin, kun Lewis oli ollut taas ensimmäisenä paikalla. Lewis oli selvästi saanut jo vähän itseluottamusta. Eetu otti jopa etujalalla askelen poispäin, kun Lewis vaati itselleen vähä lisätilaa.

Lenkillä on käyty nyt yhteensä neljä kertaa. Viimeiset kaksi kertaa on käyty hiekkakuopilla, missä on aikamoinen lampi. Lewis menee mielellään veteen kahlaamaan. Kerran suhattiin vaan omaa tietä edestakaisin, Eetulla kärryllä ja Lewiksellä ratsain. Äiti pääsi silloin "perähevosen" kuskiksi. Lewis innostui, jos pääsi paahtamaan edellä, mutta tykkäsi myös hönkäillä kärrykuskin niskaan. Kentällä päästään varmaan käymään ensi viikolla ja koppiin menoa treenataan myös, että päästäisiin maneesiin asti. Pitää vaan saada koppiin meno sen verran varmaksi, ettei tarvitse kävellä sieltä kotiin.

WP_20160427_002.jpg

Lewiksen rennonkova ravi vastaa Eetun laukkaa. Monesti Lewis innostuu painamaan parempaa ravurivauhtia, jolloin Eetu jää väistämättä heti jälkeen. Laukkaa Lewis ei mielellään nosta, jos kerran pääsee ravissa hyvään rytmiin. Käynnissä tahti on melko sama, kun Eetu löntystää niin pitkää askelta.

-Elina