Viime perjantaina reissattiin uudestaan maneesiin. Tällä kertaa oltiin liikkeellä jo aamupäivällä ja selvästikään ei ollut Eetun päiväuniaika, kuten viimeksi taisi olla. Kun paikka lisäksi oli jo ennalta tuttu, Eetu uskalsi vähän testata Riinaa maneesissa ja pihalla. Esimerkiksi kotiinpäin tullessa kuljetussuojat saatiin jalkaan kunnolla vasta, kun Eetu sai ruokavadin eteensä. Matkat autossa meni taas mallikkaasti, vaikka menomatkalla kuului jopa yksi potku. Tullessa taas hädintuskin kuului edes yksi hirnahdus.

Kävelymatka talliin piti mennä hiukan stepaten ja kaikkea piti säikkyä enemmän kuin viime kerralla. Juoksuttaessa Eetu yritti vähän kääntyillä Riinaa vasten, kun olisi pitänyt ravata, mutta loppujenlopuksi meni sitten nätisti. Kaikki maneesissa tehtiin kuolaimetta ja Eetu pysyi hyvin käsissä. Tällä kertaa ei löytynyt niin rauhallista ravia kuin viimeksi, mutta jarrut pojalta löytyy aina.

IMG_8016.jpg

Ohjelmassa oli pysähdyksiä, voltteja, siirtymisiä, ravipuomeja ja laukannostoja aika samoin kuin viimeksikin.

laukka.jpg

Lopuksi Riina ratsasti tutustumiskierroksen maastoesterataa kiertävään 800 metrin ravirataan, josta loppusuora tultiin laukkaa. Radalle laitettiin varmuuden vuoksi kuolaimet. Siellä Eetu meni ihan nätisti ja innostui itse ravaamaan ja laukkaamaan. Ehkä joku kerta tehdään hiukan intervallitreeniä tai jonkinlaista muuta kuntotreeniä radalla.

IMG_3930_I.jpgIMG_3937_I.jpg

Eetu sai ulkonäöstään kehuvia kommentteja! Omaan silmään huomaa, miten lämppärin ja suokin piirteet näkyy eri osissa hevosta, mutta kai niistä tulee ihan sulautuva kokonaisuus :)

-Elina ja Riina