Päiväkirjaa muutaman viikon takaa..

(Vkon 7) Sunnuntaina oli hiekkakuoppareissu ilman heppakaveria. Traktorin takana tuli lompsittua ihan rauhassa ja sen pysähdyttyä ohikin pääsi, kun koirakko meni edeltä ja kaverien peräänhän oli pakko päästä.

IMG_6354.jpg  IMG_6380.jpg

Maanantaina käytiin maneesissa kokeilemassa puomeja ja 30 cm:n esteitä ja Eetu pääsi lopuksi taas irrottelemaan derbykentällä.

IMG_6412.jpg

Tiistaina kärryteltiin ensimmäistä kertaa uudelta tallilta. Suuntasimme jo tuttua reittiä hiekkakuopille. Muutama auto tuli edestä ja takaa ohi, ja Eetu suostui suhteellisen rauhallisena odottelemaan ohitukset tienreunassa seisten. Onneksi oltiin jo kotipihassa, kun kävelytietä aurasi lopuksi traktori!

Keskiviikkona oli maneesireissu heppakaverin kanssa ja kuskien vaihtoa. Torstain kävelyllä derbykentällä ylittyi taas sohvatkin.

IMG_6597.jpg

Perjantaina tehtiin sama derbykenttäreissu tien kautta, ja taas tuli bussikin vastaan. Lauantaina kasattiin maneesissa ympyrä juoksutusta varten. Ilman satulaakin pysyi ravissa jonkun verran mukana, kun Eetu malttoi juoksutuksen jälkeen vähän rauhoittaa tahtia.

IMG_6659.jpg  IMG_6701.jpg

-Elina ja Riina