Lauantaina kaadettiin tallin takaa kaksi isoa koivua uuden sääsuojan tieltä. Halot jäivät kuivumaan koivikkoon ja lehtiset risut odottaa vielä kasassa keskellä tarhaa. Oksat haketettiin tarhan etuosaan. Hepoilla oli pitkä päivä lammen laitumella ja sitten pääsi tutkailemaan, mitä tarhasta löytyy.

IMG-20160528-WA0004.jpg

IMG-20160528-WA0008.jpg   IMG_0040.jpg

Hyvin on kuitenkin mahtunut samaankin koppiin päiväunille.

IMG_0034.jpg

Sunnuntaina mentiin Lewin kanssa ensimmäistä kertaa moottoritien sillan yli. Moottoritiellä oli aika reilusti sunnuntain paluuliikennettä, mutta ylittävällä tiellä meni ohi vain yksittäisiä autoja. Meidän puolelta sillan alle katoavat autot oli jänniä ja sillan jälkipuoliskolla vähän ravailtiin puolivälissä kaistaa. Riina oli saattamassa mennessä ja tullessa ja välissä mentiin tunnin verran hiekkatietä ja metsäpolkuja. Takaisin tullessa oli vähemmän liikennettä juuri sillan alle menevään suuntaan ja ylitys meni jo paljon paremmin. Hiljaiseen aikaan voisi lenkin varmasti uusia yksinkin. Poluille pitää päästä vaikka autokyydillä, kun vaan keksii, missä hepat saisi purettua :)

IMG_0068.jpg

Tänään hepat kulki naapuriin pihalaitumelle leivän perässä narut kaulalla. Liikkeelle lähtö oli vähän hidasta ennen kuin ne tajusivat jutun jujun - eli seuraamalla sai leipää, joka onneksi oli parempaa kuin heti edessä avautuva vihreä maailma.. Muutaman tunnin päästä myös paluumatka onnistui hyvin leipäpussin perässä, vaikka Riina ei enää ollutkaan mukana.

IMG_4245_I.jpg

Iltapäivällä otettiin reissu uusiksi saman metsän kautta mutta lammen laitumelle: Lähtö oli takkuista, kun ruoho houkutteli pysähtelemään. Kun Eetu oli jäänyt sopivasti jälkeen, se juoksi meidät kiinni ja juoksi suoraan Lewiä päin, jolloin Lewi säntäsi alta pois. Ei mennyt montaa kertaa, kun Eetu tajusi, että tässähän pääsee juoksemaan - heti polun päässä oli onneksi mutainen oja, joka pysäytti molemmat ja sain Eetun kiinni paluumatkalta. Lewi tuli itsekseen lopunkin matkaa, kun Eetu sitten kiukutteli narun päässä.

Ensin sai odotella, että Lewi malttoi lähteä pihasta mukaan.

DSC04439.jpg

DSC04440.jpg

-Elina