Käytiin Eetun kanssa talvelta tutuilla hiekkakuopilla Nuuksion kupeessa. Eetu ei paljon perustanut automatkasta, vaan hirnui ja potkiskeli seinään jonkun verran pitkin matkaa. Lewi suhtautui lähtöön rauhallisesti ja vain nosti päätä ruokaämpäristä, kun Eetu hirnui autosta ohi ajaessa. Hyttyset oli koko ajan isona kiusana varsinkin sitten, kun Eetu alkoi olla hikinen. Ensin Riina juoksutti Eetua hetken. Eetu selvästi muisti heti paikan ja rauhoittui nopeasti, vaikkei kaveria ollutkaan mukana. Yksi mäki oli ylitse muiden, kun sitä oli vedetty talvella kaverin kanssa :)

IMG_5085.jpg

IMG_5082.jpg

Verryttelyksi mäkiä, maatukkia ravissa ja laukkaa tasaisella. Sitten ennestään tuttua sarjaa vanhojen puhelintolppien yli.

IMG_5088.jpg  IMG_5110.jpg

IMG_5129.jpg

Esteiltä oli aina melkoinen kiire eteenpäin, mutta meno oli hallitumpaa kuin kotona maastoesteillä. Eetu sai nyt putsit etusiin, kun viimeksi polki kengän irti. Tämänkin reissun jälkeen pitää toista putsia paikkailla jesarilla.

IMG_5131.jpg

Lopuksi käytiin toisella puolen tietä, missä on pari mäkeä ja estettä lisää. Loppukäynnit sai tehtyä juuri sopivasti, että ison ukkosenjyrähdyksen jälkeen päästiin heti pakkaamaan ja päästiin autoon heti, kun alkoi sataa kaatamalla :) Pikku-Eetu säikähti jyrähdystä aika lailla, mutta malttoi sitten vielä odottaa, että saatiin kamat purettua ja malttoi kävellä koppiinkin pienellä lisäohjauksella.

IMG_5181.jpg  IMG_5209.jpg

Automatkan päässä lähistöllä olisi kuulemma toisetkin hiekkakuopat, mihin yritetään eksyä lähiaikoina vaikka kahden hepan kanssa :)

Heppojen viimeksi kaatama sivu väliaidasta jätettiin auki ja otettiin lopulta vinoon tuupitut tolpatkin pois. Edelleen hepat kiusii toisiaan jäljellä olevan aidan eri puolin. Hepat kurottelee aidan välistä näykkimään, hyppii pystyyn, kuopii ilmaa ja välillä käännetään pyllyä toiselle uhitellen. Jännityksissä on syöty koivukin aidan vierestä. Zoomiputkella sain vähän vakoiltua niiden menoa tänään.

IMG_5228_I.jpg

Alkuviikosta isä lähti pihasta kuorma-autolla ja pysähtyi tarhan sivu. Kuulemma Lewi tuli nupin kohdille morjenstamaan ja katseli vain perään päin, kun isä suhautteli jarruja. Eetu oli tapansa mukaan pinkeänä kuorma-autosta ja kuulemma vielä enemmän näytti ihmettelevän Lewin käytöstä - hyvä, jos osasi panna merkille, miten viisaammat käyttäytyy :)

-Elina