Eetu pitkälti lepäili arkiviikon. Perjantaina Riina kävi ratsastamassa ja juoksutti Eetua sitten muutaman kierroksen. Lauantaina käytiin aamu- ja iltalenkillä kärryillä. Koira oli mukana kärryilemässä ja toimi hyvänä jäniksenä Eetulle, jolta meinasi välillä kiinnostus loppua. Nähtiin myös Eetun "seinänaapurit", kaksi valkohäntäpeuraa, ruokailemassa pellolla puolen kilometrin päässä kotoa. Illalla palatessa oli jo aika hämärää.

IMG_8868.jpg

Sunnuntaiaamuna käytiin ensimmäistä kertaa kärryjen kanssa asfalttitiellä. Pääosin Riina talutti edellä ja äiti polkupyöräili perässä. Pikkuautoihin Eetu vähän reagoi, jos ne eivät hidasta yhtään tai jos tulee monta peräkkäin. Isoja ei nyt tullut yhtään vastaan, mutta kuorma-autostakin Eetu selvisi pienellä säpsyilyllä, kun pari viikkoa sitten mentiin ensimmäistä kertaa ratsain samaa tietä. Helikopteri meni matalalta ohi heti alkumatkasta, ja Eetu katseli ja kuunteli sitä vähän ihmeissään.

Heijastimilla varmistettiin näkyvyys, vaikka aurinkoista olikin, ja harva vastaantulijakaan jätti hidastamatta - takaa ohittavista puhumattakaan :)

IMG_8876.jpg  IMG_8887.jpg

Paluumatkalla jouduttiin ylittämään puusiltoja, jotka aiemmin on tullut tutuiksi vain lumikerroksen läpi. Eetu asteli sillalle vähän epäluuloisena. Olin tömistellyt siitä jo ensimmäisenä, joten kavioiden kopina ei kuitenkaan ihan hirveästi säikäyttänyt. Lauantaina otettiin kevään lämpimimmän päivän kunniaksi hokit pois, joten tietysti reitin varrella oli vielä jäitä ja Eetu piti saada kuljetettua niiden ohi metsän kautta. Otettiin kärryt irti (peräti kahdesti), ja Riina sai vaihteeksi vetää niitä. Takaisin kärryt saatiin metsässäkin suht hyvin. Eetu yritti vähän pakoilla aisoja, mutta asettui paikoilleen, kun piti saada remmit kiinni.

IMG_8895.jpg

Aamulenkin jälkeen Eetu pääsi ensimmäistä kertaa lauantai-iltana laajennettuun tarhaan. Hepo oli taas aika tohkeissaan lisätilasta. Tällä viikolla vietetään Eetun 3-vuotissynttäreitä!

IMG_8971_I.jpg  IMG_9073_I.jpg

-Elina